Home
Menu
Zoeken Annuleren

Inschrijven

Er zijn verschillende vormen en mogelijkheden voor de buitenschoolse opvang van uw kind. We bieden een flexibel pakket (wanneer u per week wisselende dagen nodig heeft) en een standaard pakket aan (wanneer u vaste dagen gaat afnemen). Beide pakketten voor 40 (schoolweken) opvang. Dit kunt u aanvullen met vakantieopvang. U kunt alle vakanties opvang afnemen of een deel van de vakantieweken (er wordt geen geld gerestitueerd wanneer er minder vakantie is afgenomen dan ingekocht). U kunt er ook voor kiezen om alleen in de vakantieweken opvang af te nemen.

Bij Kinderopvang Ambacht betaalt u geen extra kosten. Alle uitstapjes, workshops en themaclinics zijn in het tarief opgenomen. U betaalt geen inschrijvingskosten en we werken ook niet met een opzegtermijn. Studiedagen of vrijdagen voor vakanties zijn gratis als deze op de vaste opvangdag vallen.

Standaard is de voorschoolse opvang van 07.30-08.30, maar we bieden de mogelijkheid tot een vroege start (7:00 uur; ontbijt is dan inbegrepen). De naschoolse opvang is standaard tot 18.00 uur, maar kan verlengd worden tot 18:30 uur. Vakantieopvang is standaard van 07.30-18.00 uur, maar kan ook vanaf 07.00 uur of tot 18.30 uur.

Bij zowel het flexibele als het standaard pakket kunnen er extra dagen en ruildagen worden aangevraagd (extra dagen kunnen tot 48 uur van tevoren kosteloos worden afgezegd EN dagen in het verleden kunnen niet meer als ruildag worden ingezet. De termijn waarbinnen geruild kan worden, is 14 dagen).

Neemt u contact op met de afdeling plaatsingen om in alle rust de mogelijkheden door te lopen (plaatsingen@kinderopvang-ambacht.nl). Natuurlijk bent u ook welkom op ons kantoor om in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden te bespreken. Maakt u hiervoor a.u.b. wel even een afspraak.
© SOL Ambacht 2018 | Disclaimer